Помощ онлайн Всички отговори на Вашите въпроси
FAQ
Категории Често задавани въпроси
Категории
Често задавани въпроси
Назад

Какво представлява автоматичното подновяване?

Сигурността, че няма да бъдете внезапно прекъснати в търсенето си или докато общувате с някого, когото харесвате!

Ето защо, когато се абонирате, абонаментът ви се подновява автоматично в края на абонаментния период. Тази система ви позволява да продължите общуването и срещите си без прекъсване до по-нататъшно уведомление от ваша страна.

След това всичко зависи от вас: автоматичното подновяване може да бъде деактивирано 24 часа след покупката и най-късно 48 часа преди края на абонамента, като влезете в сайта през компютър: В раздела „Моят акаунт“ кликнете върху профилната си снимка и изберете „Управление на моя абонамент“. След изтичане на абонамента няма да имате достъп до платените функции и няма да бъдат извършвани повече тегления от банковата ви сметка след изтичане на срока на валидност на абонамента ви.

Ако сте се абонирали чрез iTunes, можете да направите това от раздела „Моите абонаменти“ на вашето приложение директно в „App Store“.

Тази информация отговаря ли на въпроса Ви?
Да Не
Благодарим Ви, че посетихте консултанта за Помощ онлайн. Приятно сърфиране в сайта!

Приканваме Ви да се свържете с отдел Обслужване на клиенти, за да получите отговор на въпроса си.