Помощ онлайн Всички отговори на Вашите въпроси
FAQ
Категории Често задавани въпроси
Категории
Често задавани въпроси
Назад

Как да добавя или изтрия снимка?

Правилно е да отдавате значение на снимките в профила си, това е един от ключовете към успеха!

Можете да ги променяте по свое усмотрение. Промяната им показва активност и насърчава други необвързани да ви търсят.

* От мобилния сайт промените се правят в раздела „Аз“: За да добавите снимка, щракнете върху потребитеското си име и изберете една от предложените опции за импортиране. За да изтриете снимка, кликнете върху профилната си снимка и отидете в управлението на албума си. Когато изберете желаната снимка, ще се появи надписът „Изтриване на тази снимка“, много е лесно.
* За приложенията това се прави в раздела „Аз“, като кликнете върху потребитеското си име. Изберете „Добавете снимка“ или „Промяна на моите снимки“ и изберете една от предложените опции за импортиране. За да изтриете снимка, изберете „Промяна на моите снимки“ и отидете в управлението на албума, след което можете да я изтриете, като натиснете трите точки в горния десен ъгъл.
* От сайта на компютър всичко се случва в раздела „Редактиране на моя профил“, от вашата снимка в горния десен ъгъл: за да добавите снимка, кликнете върху „Добавете снимка“ и изберете една от предложените опции.

За да изтриете снимка, изберете я и щракнете върху кошчето.

Новата ви снимка със сигурност ще бъде онлайн в рамките на няколко минути след проверка от нашия модераторски екип. Ще ви изпратим имейл за потвърждение веднага щом това стане.

Последен съвет – проверете формата й: Снимките ви трябва да са във формат JPG или JPEG и да са по-големи от 360 x 400 пиксела, по-малки от 1920 x 1080 пиксела и не по-големи от 5 MB.

Тази информация отговаря ли на въпроса Ви?
Да Не
Благодарим Ви, че посетихте консултанта за Помощ онлайн. Приятно сърфиране в сайта!

Приканваме Ви да се свържете с отдел Обслужване на клиенти, за да получите отговор на въпроса си.