Помощ онлайн Всички отговори на Вашите въпроси
FAQ
Категории Често задавани въпроси
Категории
Често задавани въпроси
Назад

Как да избера профилната/заглавната си снимка?

Профилната ви снимка, разбира се, е много важна, за да направите добро първо впечатление… но не само затова!

* От мобилния сайт отидете в раздела „Аз“: Кликнете върху пoтребителското си име и след това върху профилната си снимка, за да получите достъп до всичките си снимки. Като кликнете върху желаната снимка, можете да я изберете за основна снимка.
* В нашите приложения в раздела „Аз“ кликнете върху потребитеското си име и след това върху „Промяна на моите снимки“, за да получите достъп до всичките си снимки. Като натиснете трите точки в горния десен ъгъл на снимките, можете да изберете една от тях за профилна снимка и да променяте каквото друго пожелаете!
* От сайта на компютър отидете в раздела „Редактиране на моя профил“, като кликнете върху профилната си снимка в горния десен ъгъл. Можете да получите достъп до управлението на албума си и да изберете желаната снимка, като щракнете върху „Използване като профилна снимка“, след което да я потвърдите.

Нашият съвет, профилната снимка трябва да ви идентифицира и да отразява информацията в описанието ви. От Вас зависи дали ще бъдете обикновени или креативни, като разбира се спазвате правилата и условията за използване на нашите услуги. 😉 От Вас зависи дали другите необвързани ще Ви открият!

Последен съвет – проверете формата й: Снимките ви трябва да са във формат JPG или JPEG и да са по-големи от 360 x 400 пиксела, по-малки от 1920 x 1080 пиксела и не по-големи от 5 MB.

Тази информация отговаря ли на въпроса Ви?
Да Не
Благодарим Ви, че посетихте консултанта за Помощ онлайн. Приятно сърфиране в сайта!

Приканваме Ви да се свържете с отдел Обслужване на клиенти, за да получите отговор на въпроса си.