Помощ онлайн Всички отговори на Вашите въпроси
FAQ
Категории Често задавани въпроси
Категории
Често задавани въпроси
Назад

В кои услуги е видим моят профил?

Вашият профил, създаден в Meetic, е видим за регистрираните потребители на Meetic и неговите местни разновидности, запазени за хора на възраст 50+ (под марките Ourtime, DisonsDemain или Zweisam, в зависимост от страната). Това позволява на потребител, живеещ близо до границата на дадена държава например, да се срещне с потребител от местната версия на същата услуга в съседната държава.

За да увеличите максимално шансовете си за запознанства, ако сте дали съгласието си, профилът ви в Meetic е видим и за хора на възраст 50+, регистрирани в другите ни услуги за запознанства, посочени тук под заглавието „Европейските ни марки за запознанства„. Тези услуги са функционално идентични и използват една и съща централизирана платформа със седалище във Франция.

Ако случаят е такъв, но вече не желаете профилът ви да се показва на хора на възраст 50+, регистрирани в тези сайтове, просто махнете отметката от съответното квадратче в раздела „Моят акаунт“: „Увеличете шансовете си за среща, като станете видим/а за членовете на възраст 50+, ползващи нашите общи услуги“. Моля, обърнете внимание, че могат да ви бъдат предложени профили на хора на възраст 50+, които са регистрирани в тези услуги, ако настройките на собствените им акаунти позволяват това.

Тази информация отговаря ли на въпроса Ви?
Да Не
Благодарим Ви, че посетихте консултанта за Помощ онлайн. Приятно сърфиране в сайта!

Приканваме Ви да се свържете с отдел Обслужване на клиенти, за да получите отговор на въпроса си.