Помощ онлайн Всички отговори на Вашите въпроси
FAQ
Категории Често задавани въпроси
Категории
Често задавани въпроси
Назад

Как да осигуря сигурността си в сайта?

Преобладаващото мнозинство необвързани в Meetic са хора, които искат да се забавляват, докато търсят някой специален. Но както във всяко онлайн пространство, по-добре е да се подсигурите.

Нашата секция със Съвети за сигурност съдържа много информация и съвети, но има някои основни правила:

  • Не давайте във вашия профил информация, която може лесно да ви идентифицира в реалния живот, и не споделяйте такава информация твърде бързо, докато взаимодействате с други членове.
  • Поддържайте разговорите си само в платформата, докато опознаете човека, с когото общувате. Потребителите с лоши намерения често се опитват да преместят разговора веднага през SMS, приложения за обмен на съобщения, имейл или телефон.
  • Не се съгласявайте да се срещнете наживо, докато не сте готови, и си уговорете среща на публично място. Ако се срещнете с някого, от когото се интересувате, се движете с какъвто ритъм пожелаете.
  • Никога не се оставяйте да бъдете принуждавани да правите или да разкривате нещо, което ви кара да се чувствате неудобно.
  • Винаги помнете, че всеки, когото срещате онлайн, може да не е този, за когото се представя.
  • Никога не споделяйте лична идентифицируема информация или номера на карти в платформата или където и да е другаде.

Нашият модераторски екип е готов да се намеси при сигнализиране, че нещо, което някой е казал, ви е накарало да се почувствате неудобно, и има силата перманентно да премахне някого от Meetic, ако е необходимо. Те действат напълно поверително, така че всичко, което докладвате, е само между вас и тях.

Можете да се свържете с модераторите, като кликнете върху буона с трите точки ( ) и после Подайте сигнал за този човек на всеки профил или в прозореца за съобщения.

➔ Но помнете – лошите преживявания са много рядко срещани в Meetic – Ние сме тук, за да ви подкрепяме и се надяваме, че ще се забавлявате много, докато търсите човека за вас!

Тази информация отговаря ли на въпроса Ви?
Да Не
Благодарим Ви, че посетихте консултанта за Помощ онлайн. Приятно сърфиране в сайта!

Ако все още желаете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти,
кликнете по-долу.