Помощ онлайн Всички отговори на Вашите въпроси
FAQ
Категории Често задавани въпроси
Категории
Често задавани въпроси
Назад

Къде ще бъде видим профила ми?

Профилът ви, създаден в Meetic е видим за потребители, регистрирали се в Meetic и локалните му варианти, описани тук в полето „Евопейските ни марки за запознанства“.

Това позволява на потребители, живеещи близо до някоя граница, да се срещат с такива, ползващи услугата в съседната държава. Тези услуги за функционално идентични и използват една и съща централизирана платформа със седалище във Франция. Някои от тези услуги, като Ourtime (и локалните му варианти DisonsDemain и Zweisam), са специално за хора на възраст над 50 г.

Съответно, профилът ви ще бъде показван в тях само ако вие сте на възраст над 50 г. и сте се съгласили това да се случва, когато сте се регистрирали. Ако случаят е такъв, но не искате повече профилът ви да бъде показван там, просто махнете отметката от съответната кутийка в секцията „Моят акаунт“: На над 50 години сте? Увеличете шансовете си за среща, като направите профила си видим в услугите ни, специално предназначени за хора над 50 г. Имайте предвид, че ще ви бъдат предлагани профили на хора над 50-годишна възраст, регистрирани в тези услуги, ако техните настройки позволяват това.

Тази информация отговаря ли на въпроса Ви?
Да Не
Благодарим Ви, че посетихте консултанта за Помощ онлайн. Приятно сърфиране в сайта!

Ако все още желаете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти,
кликнете по-долу.