Запознанства в България

Вашият спътник в пътуването е тук!

Радвайте се заедно днес на живота!
Дата на раждане
За съжаление достъпът е ограничен само за хора на възраст над 18 години
  Профили, които отговарят на критериите ви
  Мощен инструмент за търсене, който позволява на необвързаните да филтрират според това, което има значение за тях
  Запознайте се с необвързани близо до вас
  Сигурност и защита на личните ви данни

  Дали сте самотен пътешественик, който търси спътник, с когото да споделите страстта си за пътуване? Или може би просто жадувате за бягство нанякъде заедно със съмишленик? Отклонете се от редовния си маршрут и опитайте нова дестинация. Насладете се на всяка стъпка от пътуването с любящ спътник. Вие сте на точното място в точното време, за да срещнете някой много специален човек, който също търси компания за пътуване. Запознанство по време на пътуване или намиране на необвързани хора със сходни възгледи, които споделят вашата страст. Защо не? Вашето ново приключение започва тук. Пригответе се да пътувате по въздух, вода и суша с най-подходящия за вас партньор! Последвайте ни!

  Готови ли сте за ново приключение?

  След раздяла, развод или смъртта на партньора ви в живота, може да се окажете необвързани след 40-годишна възраст. Тези събития не означават край на любовния ви живот: напротив, вие сте в повратна точка, от която може да се отправите на ново пътешествие с много любов и приключения. Можете да изберете единствения човек, който е точно за вас. Може да търсите нов любовник или нов приятел, който също може да бъде ваш спътник в пътуването. Това е вашето време да се насладите на своите златни години. Meetic е подходящо място за такова начало. Дори и да не търсите подходящ спътник, искрените връзки със зрели необвързани хора със сходни възгледи също са опция. Определено можем да ви свържем с подходящ за вас човек, който може да бъде част от живота ви и от вашите планове за пътуване! Онлайн запознанствата всъщност са много ефективен начин да се свържете с нови хора и да намерите човек, който споделя вашата страст към пътуванията. След като се регистрирате безплатно в Meetic, можете да разглеждате проверени профили на необвързани, които споделят вашите интереси, вашият начин на мислене и вашите очаквания. Meetic ви дава възможност да се срещнете с повече зрели необвързани хора със сходни възгледи, отколкото в ежедневието ви. Отворете ума и сърцето си — вашият нов спътник в пътуването и новата ви любов може да са на един клик разстояние… Сега е вашето време да обичате живота заедно!

  Срещат се в Meetic Европа. Бъдете следващият!
  • Kevin et Elora
  • Alexandre
  • Guillaume et Charlotte
  • Caroline et Thomas
  • Frédéric et Nathalie
  • Pierre et béatrice
  • Delphine et Julien
  • Adrien et Lisa
  • Marie
  • Tristan
  • Aurore et Alex
  • Thomas et Hélène
  • Angélique et Timothée
  • David et Alexandra
  • Amandine
  • Isabelle et Hervé
  • Jonathan et Stéphanie
  • Stéphanie et Claude
  • Benoît et Julie
  • Marine et Alexandre
  Регистрирайте се сега

  Вашият най-добър спътник в пътуването, по безопасен начин

  И така, готови ли сте да намерите нов спътник, който да бъде част от вашите планове за пътуване и може би от живота ви? Независимо дали търсите нова връзка или просто партньор, с когото да споделите вашите приключения, вие сте на правилното място, за да започнете пътуването си… Meetic е прост, сигурен и лесен за използване уебсайт за запознанства, който сближава необвързани хора със сходни възгледи. Съчетаваме съответстващи профили, за да ви гарантираме, че срещите ви ще ви носят трайни спомени. Ще ви отнеме само няколко минути, за да се запишете: въведете името си, попълнете нашия въпросник, посочвайки своите интереси и очаквания, качете хубава снимка и напишете кратък текст, отразяващ вашата личност — това е всичко! Meetic ще ви свърже с любители на пътуванията, които търсят човек, с когото да споделят пътуването си. Впуснете се в това приключение със спокойно и отворено сърце. Безопасното съчетаване на подходящи профили и магичните резултати са наистина нашата мисия. Meetic е сигурен и защитен уебсайт. Всеки профил се проверява при регистрация и вашата лична информация остава поверителна. Като използвате търсенето по критерии, можете безопасно да намерите най-подходящия за вас партньор и възможно най-добрия си спътник в пътуванията. Можете също така да разглеждате с любопитство профилите на останалите необвързани. Забелязали сте някого, когото харесвате? Започнете разговор, разменяйте съобщения и снимки и си отделете време, за да се опознаете. И ако чувствате, че наистина сте на една и съща вълна, защо не помислите за лична среща с новия си приятел?

  Запознанства, любов и пътувания

  Ако ви е омръзнало да пътувате самостоятелно и търсите човек, който да сподели пътуването ви, онлайн запознанствата са добър начин. Запознанства и пътувания? Това тук е вашата печеливша комбинация! Може да имате възможност да откриете любовта и едновременно с това да изживеете страстни моменти… А ако просто искате да намерите спътник в пътуването, но без любовен романс, това също е опция! Най-важното е ясно да изразите желанието си и да си изясните какво искате да споделите заедно. Преди да направите някакви планове за пътуване, първо трябва да се срещнете лично. Защо не поканите новия си спътник на среща? Това е вашата възможност да се срещнете лично и да проверите дали има химия между вас. Това е най-добрият начин да се опознаете, преди да продължите напред. Ако сте напълно очаровани от това ново запознанство, пригответе се да се впуснете в ново приключение! Ако не, нека сърцето ви да остане отворено. Някой, който иска да опознае света, също търси най-добрия си спътник за пътуване: вас!

  Сайт за запознанства за необвързани хора със сходни възгледи! Намерете необвързани хора със сходни интереси Регистрирайте се безплатно