Ето защо за разлика от други услуги за запознанства, Meetic е фокусиран върху събирането на необвързани мъже и жени, което означава, че можете да прекарате ценното си време в чат, срещи и запознанства с други необвързани, които търсят същите неща като вас.

Защо Meetic е по-различен от другите сайтове за запознанства за зрели хора?

Знаем, че запознанствата за зрели необвързани хора са различно преживяване за мъжете, които търсят специалния човек — и вярваме, че вашите преживявания при онлайн запознанствата също трябва да са уникални, за да отговарят на вашата ситуация. Именно затова Meetic:

  • Предоставя експертни съвети за запознанства за мъже на всяка стъпка от вашето пътуване в света на запознанствата
  • Използва нашия ефективен личностен въпросник, за да ви помогне да забележите необвързани, които споделят вашите ценности

За разлика от други сайтове за запознанства Meetic е фокусиран върху това да направи запознанствата за зрели хора по-лесни и по-ефективни за необвързаните, така че да не губите времето си с неподходящи хора, които просто не търсят същите качества, ценности или нямат същата нагласа за бъдещето като вас!

Срещат се в Meetic Европа. Бъдете следващият!
Laurent et Vanessa
Sabine et Vincent
David et Lilie
Amina et Jean-François
Catherine et Jean-luc
Charlotte et Benjamin
Elodie et Romain
Marie et Frankie
Mickaël et Julie
Sandrine et Sébastien
Marina et Eric
Florent et Carinne
Antoine
David et Fatima
Gilles et Marie-Ange
Bruno et Cathy
Adrien et Lisa
Vincent
Olivier et Blandine
Marine et Arnaud

Как да започнем да осъществяваме запознанства за зрели хора чрез Meetic

Вие сте на правилното място — с много активни необвързани, които също търсят любов! Сега всичко, което трябва да направите, е да следвате няколко прости стъпки, за да започнете пътуването си в света на запознанствата:

  1. Попълнете личностния въпросник

Първата стъпка е да попълните личностния въпросник, който ще подчертае основните неща за това кой сте и какъв тип човек и каква връзка търсите. Няма правилни или грешни отговори! Отговорете честно на въпросите, за да си дадете възможно най-голям шанс да срещнете идеалната си половинка…

  1. Създайте привлекателен профил за запознанства

Това е вашето пространство, където да блеснете и да разкриете най-добрата си страна! Подчертайте искреността си и направете своя профил да се откроява с хубави снимки, които дават на другите необвързани повече подробности за това, което обичате и от което се интересувате — така те могат да започнат разговори с вас по-лесно.

  1. Напишете съобщение на някого, който приковава вниманието ви!

Веднага щом намерите някого, който ви подхожда, можете да изпратите леко, кратко, но мило лично съобщение, за да започнете разговора и да уведомите човека, че се интересувате от него!

  1. Говорете, срещайте се, опознайте се… и много повече!

Нещата могат да се случат бързо при запознанствата за зрели хора; от откриването на профили на необвързани, до запознанствата и намирането на вашата половинка!

Ние ще бъдем до вас през това невероятно изживяване и ще предоставяме експертни съвети и подкрепа при създаване на запознанствата — сега, започнете пътуването си с хиляди други необвързани хора в сайта за запознанства!