Търсите ли своята сродна душа? Грижовен спътник, с когото да споделяте живота? Може би нов любовник, с когото да изградите сериозна романтична връзка? Понякога ви се струва, че трябва да се установите или да намерите партньор съмишленик, който има желание да споделя с вас блажените моменти. Ние в Meetic ви помагаме да намерите този специален човек. Ако имате отворено сърце и се надявате да срещнете красив партньор, вие сте на правилното място, където да намерите най-подходящия за вас човек.

Готов ли сте да общувате и да се влюбите отново?

След болезнена раздяла, поредица от срещи за една нощ или връзки разбили сърцето ви, може да се окажете необвързан. Нито възрастта ви, нито промените във физиката ви трябва да означават край на любовния ви живот. Вие сте в разцвета на силите си, така че пригответе се да заблестите! Вероятно просто търсите партньор, с когото да се наслаждавате пълноценно на живота, или може би любовник, с когото да изградите вълнуваща романтична връзка? Без значение каква личност сте или какъв е опитът ви в живота, сайтовете за запознанства са може би най-добрият начин да се запознаете с новия си любим! Meetic е прост, сигурен и удобен уебсайт за запознанства, отворен към ЛГБТИ общността, сближаващ сърцата на хора със сходни възгледи, за да се влюбят отново. Ние ви помагаме да намерите необвързан гей в зряла възраст с подобни интереси. Най-важното е какво сте готов да споделите в новата си романтична връзка… Нека всички разберат, че сте необвързан и сте готов за общуване!

Срещат се в Meetic. Бъдете следващият!
Flora et Guillaume
Marie-Noëlle et Bertrand
Estelle et Tatiana
Jean-Paul et Isa
Sophie et Jean-Philippe
Jeffrey
Mathieu et Mickaël
Charlotte et Benjamin
Christelle et Sylvain
Julien et Caroline
Damien et Corine
Christel
Christine et Gaetan
Fabrice et Souad
Delphine et Julien
Matthieu
Mélanie et Marvin
Nawar et Coralie
David et Fatima
Isabelle et Xavier

И така, как се случват нещата?

Готов ли сте да се върнете отново към търсенето на подходящ партньор и да се хвърлите в света на запознанствата за гейове? Ако сте нов в тази игра и не сте напълно сигурен как работи, не се притеснявайте! Днес е два пъти по-вероятно да намерите този специален човек в интернет, отколкото в реалния живот[1]. Така че, забравете за висенето по барове и клубове в очакване на подходящия човек да дойде при вас. Регистрирайте се в Meetic и нека любовният романс да започне! Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите подходящия за вас мъж сред хиляди необвързани гейове. Регистрирайте се безплатно, лесно е! Всичко, от което се нуждаете, е да въведете името си, да отговорите на няколко въпроса относно вашите интереси и да ни кажете какъв тип търсите. Изберете скорошна снимка, на която се усмихвате и която показва вашата красива същност. Създайте кратко и истинско описание на себе си — и това е! Вече можете да разглеждате профилите на необвързани, които избрахме за вас, и да се приготвите да споделите любовта! Забелязали сте някой, който ви допада? Подберете внимателно своите думи за начало на разговора и се потопете в чата за онлайн запознанства. Отделете време, за да опознаете по-задълбочено подходящите за вас партньори. Може да намерите специалния нов партньор, който е точно за вас! Не се притеснявайте за фалшиви профили. Основният приоритет на Meetic е да проверява всички профили, за да се увери, че са автентични. Не на последно място, вашите лични данни остават поверителни и вие решавате каква информация искате да споделите и с кого.

Сайт за запознанства за необвързани хора със сходни възгледи! Намерете необвързани хора със сходни интереси Регистрирайте се безплатно

Запознавайте се, обичайте и споделяйте!

Пътуването през живота ви е отвело на толкова места и ви е научило на много неща. Да, сърцето ви има няколко белега, но изобщо не е остаряло. Какво научихте? Гребете с пълни шепи щастие в настоящето и се наслаждавайте на това, което наистина има значение: това, което споделяте заедно. Отворено сърце, подобен начин на мислене и подобни интереси: това е всичко, от което се нуждаете, за да срещнете най-подходящия за вас партньор! На вашата възраст познавате себе си напълно, знаете кой човек е най-подходящ за вас. Въз основа на вашите критерии, Meetic просто ви свързва с необвързани гейове със сходни интереси и персоналност. Тогава, нека магията се случи!

Вашият консултант Здравейте, аз съм вашия консултант в Meetic.
Как мога да ви помогна?
Търся партньор

Ходете на срещи и се запознавайте!

Запознанствата за гейове не се свеждат само до онлайн любов и съобщенията зад екрана ви. Трябва и лично да се срещнете! С толкова много необвързани гейове наоколо, можете лесно да се впуснете в правенето на различни неща заедно. Ако сте намерили някой специален човек онлайн, защо не развиете връзката до следващия етап? Дегустация на вина, курс по готварство или арт шоу… Опитайте се да си представите всички дейности, на които и двамата бихте се насладили и бихте могли да опитате заедно… Всичко, което трябва да направите, е да си определите среща!

[1] Източник: Kantar TNS 2017