Съвети за запознанства4 Протоколи

Запознанства след 40-годишна възраст: Какво да очаквате?

Запознанства след 40-годишна възраст: Какво да очаквате?

Защо любовта и срещите да са единствено за младите и красивите? Във Великобритания 11,6 милиона необвързани са над 40-годишна възраст и много от тях са предприели пътешествието „Запознанства 2.0“, за да намерят своите половинки или просто спътник, с когото да споделят живота си. Влюбването след развод, раздяла или загуба на близък може да бъде благословия! Всъщност запознанствата на възраст над 40 години са много по-интересни, отколкото в двадесетте ви години… Meetic е тук, за да обясни защо и какво да очаквате…

Очаквайте опит… и от двете страни!

Започването на връзка или влюбването е още по-приятно след 40-годишна възраст, отколкото в юношеска възраст. Защо? Защото и двете страни имате опит. Пътуването през живота ви е отвело на много места и ви е дало ценни уроци. Знаете много за любовта — от магия ѝ до нейните илюзии — и най-важното е, че сте опознали себе си и сте приели такива каквито сте. Определено е много по-лесно, че и двете страни знаете какво харесвате и какво очаквате от нов романс. Освен това, когато сте над 40, вече не вярвате на филтри. Честността е станала ваше мото — вие не сте тук, за да впечатлите с външен вид и добри маниери! Търсите любовта в истинските ѝ цветове. Сега животът ви със сигурност е много по-интересен и богат! Освен това можете да допринесете към връзката със своите истории и житейски опит… Не забравяйте, че вашият нов партньор също ще бъде житейски експерт!

Бъдете такива каквито сте!

Достатъчно сте зрели, за да знаете правилата, но честно казано, смятате, че всичко е излишно. Фокусирайте се върху същественото: какво представлявате вие и новият ви партньор! Мислите, че не сте толкова специални? Е, помислете отново. Имате своя собствена индивидуалност и предимства, които ви правят уникални. От опит знаем, че трябва да бъдете верни на себе си, за да намерите някой подходящ за вас човек. Златното правило за необвързани на 40+, търсещи любов: бъдете такива каквито сте! Разбира се, искате да изглеждате добре и класно — това е съвсем нормално! Но и двете страни знаете, че няма абсолютно никакъв смисъл да лъжете или украсявате истината. Всъщност вашата собствена истина е абсолютно достатъчна.

Не бързайте!

Някои може да имат желание да се втурнат в нещата и да се потопят с главата надолу във връзка. Но спечелването на играта на запознанства не е въпрос на време; става въпрос за забавление и споделяне. За вас е важно да се чувствате комфортно, безопасно и да сте щастливи с новия си партньор. Дългосрочни планове? Вече сте правили това! Може би сте се обвързали с брак набързо или е трябвало да побързате да имате деца? Сега защо да бързате? Ако нещата трябва да продължат напред, те ще се развиват от само себе си. Отделете време да откриете новия си любим човек и да се радвате на живота заедно, защото най-важното е какво споделяте заедно. Не трябва да се съгласявате с нищо, ако не искате. Не планирайте веднага съвместното си бъдеще; отделете цялото време, от което се нуждаете, за да се насладите на настоящето!

Очаквайте да се влюбите (или пък не)!

Разбира се, може да сте готови да се влюбите отново. Повечето успешни връзки са въпрос на съвместимост, но понякога това не е достатъчно! И това е добре — всичко е част от играта на запознанства! В Meetic правим всичко възможно, за да ви насочим по правилния път, за да се срещнете с новата си сродна душа. Любовта от пръв поглед не винаги се случва. Понякога любовта расте с времето. Развивайте връзката според вашето темпо, за да видите дали романтичното чувства се засилва, и ако не, това също е нормално. Той или тя може да не е правилният човек за вас. Или може би търсите нещо различно от това да се влюбите. Може би просто търсите добър събеседник, за да споделите малко забавление… и това е всичко!

Очаквайте свобода и забавление!

След 40-годишна възраст не очаквате да срещнете някой специален по точно същите причини, каквито сте имали на двадесет години. Брак, деца, успешна кариера… може би сте свършили всичко това. Свободата е една от привилегиите на възрастта над 40 години. Не искате да правите дългосрочни планове; това, което искате, никога не е било по-просто: наслаждавайте се пълноценно на живота с някой специален човек, който също търси споделяне. На 40+ можете да очаквате да намерите също толкова независим събеседник, с когото да бъдете безгрижни, да се забавлявате и да споделяте интимност в настоящето! Сега е вашето време да обичате живота заедно!

Сайт за запознанства за необвързани хора със сходни възгледи! Намерете необвързани хора със сходни интереси Регистрирайте се безплатно