Ето защо ние сме специализирани в събирането на необвързани хора — за разлика от други общи сайтове за запознанства. Това означава, че в Meetic има хиляди подходящи необвързани мъже със сходни на вашите интереси, които активно търсят жени като вас, за да си чатят, да се запознаят и да излязат на среща!

Защо запознанствата за зрели жени в Meetic се различават от тези в другите сайтове за запознанства?

Ние вярваме, че независимо от вашата възраст, вие заслужавате да намерите онзи специален човек, когото търсите. И за разлика от други сайтове за запознанства, ние знаем, че когато става въпрос за запознанства за зрели жени, личните ви цели в една връзка са още по-важни и уникални. Ето защо ние в Meetic:

  • Специализираме преди всичко в сближаване на зрели необвързани хора, търсещи любов
  • Представяме членове съмишленици
  • Предлагаме експертни и полезни съвети за запознанства за възрастни — какъвто и да е вашият въпрос!
  • Използвайте нашият подробен въпросник за потребителския профил, който ще ви помогне да разговаряте, да се запознавате и да се срещате с хората, които търсите.

Ние в Meetic смятаме, че ако търсите зряла връзка, не трябва да прелиствате или да бъдете неприятно изненадани от стотици неподходящи профили, като в други сайтове за запознанства. Ето защо нашите необвързани членове търсят зрели връзки и затова ние проверяваме потребителските профили.

Как да откриете следващото си запознанство в Meetic

При толкова много необвързани, които се запознават точно сега в Meetic, вие сте на правилното място, за да започнете да търсите сега следващия си чат, запознанство и много повече!

Ето нашите топ 5 съвета за запознанства за зрели жени, за да сте на прав път:

  1. Качете разнообразни хубави снимки

Една снимка създава по-добър образ от хиляди думи, а при онлайн запознанствата снимките са дори още по-ценни! Намерете приятел, който да ви направи портрет, и включете и снимка в цял ръст. Вашите снимки трябва да показват как изглеждате действително и в идеалния случай трябва да има нещо, което ще даде на ухажорите ви повод да ви заговорят като хоби или домашен любимец, но не бивш партньор!

  1. Напишете кратка и интригуваща биография

Нека необвързаните научат малко повече за най-добрите ви качества и за това, което обичате. Кажете на потенциалните си бъдещи познати кой е вашият любим филм или кухня — фокусирайте се върху това, което е най-доброто и най-интересното за вас. Нека представянето ви да е кратко, за да им бъде любопитно да научат повече за вас.

  1. Не се страхувайте да направите първата крачка

Всички знаем, че за тангото са необходими двама! Някой трябва да направи първия ход, а при срещите със зрели жени е абсолютно приемливо и препоръчително да поемете инициативата и да започнете да изпращате съобщения на необвързаните, чиито профили привличат вниманието ви.

  1. Задавайте много въпроси и бъдете отворени

Може да е било отдавна, когато за последно сте били на среща, но не забравяйте основното — ако се съмнявате, задайте друг въпрос! Можете да научите най-много за хората, когато задавате разкриващи въпроси и слушате внимателно отговорите им. Например: попитайте новия си познат с какво се занимава или се е занимавал, разберете дали му харесва тази работа, открийте как е навлязъл в кариерата си и т.н. Не забравяйте, че той също ще иска да научи за вас, така че бъдете склонни да се разкриете, а не да давате неясни отговори.

  1. Започнете да осъществявайте запознанства, но не бързайте!

След като размените няколко съобщения (4 или 5) с някого от необвързаните мъже — или жени — които са привлекли вниманието ви, е време да организирате първата си среща! Не чакайте повече от седмица или две, за да определите първата си среща; трябва да се уверите, че наистина има химия между вас, която си струва да се преследва, преди да вложите много от ценното си време и усилия, за да го/я опознаете по-добре.

Тук в Meetic имаме експерти, които да ви съветват и подкрепят — от момента, в който създадете профила си, до първите си запознанства и много повече. И така, какво имате да губите? Присъединете се към Meetic още днес!