Споделете време заедно с видео разговор

Как функционират видео разговорите в Meetic?

Тази функция ви дава възможност да се виждате и да се наслаждавате на споделени моменти, без да е необходимо да се срещате лично. Тази функция е налична, ако вече сте започнали разговор с друг човек и сте си разменили поне четири съобщения. Защо е добре да опитате? Видео разговорът е по-автентичен и искрен начин на общуване с друг човек. Той ви дава възможност да затвърдите химията помежду си и да задълбочите емоциите, които сте споделили по време на първите съобщения.

Ако вие се обаждате…

  1. От прозореца за чат докоснете иконата на камерата, която ще се появи в горния десен ъгъл на екрана на вашия смартфон или компютър.
  2. Вижте нашите съвети, за да извлечете най-доброто от видео разговорите при пълна увереност и безопасност. Не забравяйте да отделите време, за да се опознаете по-добре, преди да споделите лична информация като адрес и телефонен номер.

Ако вие получавате обаждане

  1. Не бива да усещате натиск и нищо не е задължително. Ако моментът не е подходящ за видео разговор, просто не приемайте видео обаждането. И не се притеснявайте – никого няма да обидите. Човекът, който ви се обажда, ще види, че не се осъществява връзка, а не че сте отхвърлили обаждането.
  2. Ако приемете видео обаждането, направете го уверено и спокойно. Ако установите неподходящо поведение, подайте сигнал по време на обаждането или веднага щом то приключи, като кликнете върху бутона „Подаване на сигнал“. Спокойно можете да прекратите обаждането, когато пожелаете.

 

Подгответе се за вашия видео разговор на живо

Изберете подходящия момент

Пишете си с някого, който харесвате (и който ви харесва) от няколко дни и искате да се запознаете и да проведете по-спонтанен разговор? Време е да споделени моменти с видео разговор.

Предложете тази идея и вземете решение заедно кое би било най-подходящото време за видео разговор. Приемайте видео разговора като специална уговорка, нещо като първа среща в реалния живот, тъй като ще имате възможност да разговаряте, виждайки се. Важно е и двете страни да се подготвят и да са в подходящо настроение за този момент.

Подробностите имат значение

С видеообаждането разбирате, че и двамата искате да направите следващата стъпка към моментите, които желаете да споделите заедно. То е нещо повече от обикновено телефонно обаждане: първият ви видео разговор заслужава да се приема като специален повод, за да можете да създадете и да се насладите на приятно изживяване, което искате да се повтори.

Първо изберете място в дома си, където ще проведете видео обаждането. Обикновено холът е най -добрият избор, защото ви позволява да седнете удобно на дивана си и да позволите на другия човек да надникне в дома ви. Кухнята също е приятно място, тъй като това е мястото, където може да прекарвате време заедно и да ви е уютно и спокойно.

Фокусирайте вниманието си върху елементите, които са в обсега на камерата и ще се виждат от партньора ви от другата страна на екрана. Перваз на прозорец, книги, огледало или растения са приятни визуални елементи, които създават топла атмосфера. Избягвайте да показвате снимки или други много лични неща, ако не искате да разкриете твърде много прекалено бързо.

Обърнете внимание на осветлението! Възползвайте се максимално от естествената светлина, ако се обаждате през деня, като се приближите до прозорец, но се уверете, че слънцето е зад екрана, осветявайки лицето ви, или партньорът ви няма да може да ви вижда. Възползвайте се и от по-меката, по-топла светлина в късния следобед, когато слънцето започва да пада. Ако вали дъжд или се обаждате вечерно време, включете фоново осветление, за да създадете по-мека светлина.

И накрая, не приближавайте екрана на компютъра или на смартфона твърде близо до лицето си. Оставете го на холната маса например, за да може движенията ви да са свободни и да изразявате себе си и да показвате емоциите си. Все повече ще се чувствате така, сякаш си говорите лице в лице, точно като в бар или ресторант, което ще ви помогне да бъдете по-спокойни. И накрая, проверете дали смартфонът или компютърът ви е зареден или дали зарядното ви е наблизо. Няма нищо по-фрустриращо от това да се изчерпа зарядът на батерията, когато все още имате толкова много да си кажете и да споделите.

Как да започнете разговора?

Предимството на видео разговорите в Meetic е, че те са достъпни само за двойки необвързани, които вече са си разменили няколко съобщения. Така че вече трябва да сте на етапа, на който можете естествено да продължите разговора си или просто да попитате как е преминал денят събеседника ви! Не е необходимо да казвате нещо специално; най-важното нещо е да проявявате внимание и да показвате интерес. Както знаете от опит, когато между двама души има връзка, разговорът тече естествено, а моментите на мълчание са толкова приятни, колкото и нещата, които си казват.

Нека въображението и креативността ви се развихрят

Видео разговорът може да е идеалното време да покажете своята забавна и спонтанна страна Например можете да се опознаете по-добре по забавен начин, като си подготвите списък с въпроси:

  • С какво най-много се гордееш в живота си?
  • Кой е човекът, на когото се възхищаваш заради смелостта му?
  • Кой е най-яркият спомен от пътуването ти?
  • Какво ти харесва най-много там, където живееш?
  • Светът би бил по-добро място за живеене, ако…
  • Какво е най-щурото нещо, което ти се иска да опиташ?

Имаме голям опит в свързването на хората, така че имайте ни доверие, когато казваме, че хуморът и непринудеността в общуването играят важна роля при съблазняването. Експертите по взаимоотношения са на едно мнение, че когато партньорите се смеят заедно, това е от съществено значение за подхранването на връзката и изграждането на по-здрави отношения. От вас зависи!

Можете също да предвидите времето за видео разговор, например като се обадите по време на вечеря. Всеки от вас може да подреди приятно масата си, да запали няколко свещи и дори можете да сготвите едно и също ястие. Ще се чувствате така, сякаш споделяте вечеря в ресторант. Може да пробвате и с по-лесен вариант, като си сипете питие, сякаш сте на бар.

И накрая, защо да не се поразходите заедно. Сложете си слушалките и излезте навън по едно и също време, за да поговорите на чист въздух, докато изчаквате възможността да го направите един до друг.

Както виждате, тези споделени видео моменти предлагат много възможности да прекарате приятно време с хора, които споделят възгледи, сходни на вашите.

Защото сега, повече от всякога, е вашето време да обичате живота заедно.

Сайт за запознанства за необвързани хора със сходни възгледи! Намерете необвързани хора със сходни интереси Регистрирайте се безплатно